Velg en side

Men på lørdag skulle jeg gjerne hatt mulighet til å både være på Stord og på Fjell-ly.
Da er det feiring av Midthordland Indremisjon (MI) som er 50 år.

Litt over 6 av de årene var MI og Fjell-ly min arbeidsplass.
De tok egentlig en ganske stor sjanse når de tilsatte meg som Barne- og Ungdomssekretær. Det er sikkert mange ting jeg burde gjort annerledes, men når jeg ser tilbake var dette fantastisk flotte år. Mest av alt fordi jeg fikk være sammen med flotte mennesker og dele det beste – evangeliet om Jesus!

Hvor er folk i dag?
Noen av de jeg prøvde å jage i seng, midt på natta på leir, ser jeg nå igjen som flotte ledere og etterfølgere av Jesus. Det er veldig oppmuntrende. Andre ser det dessverre ut som om ikke lenger følger Jesus…

Prioritering…
På lørdag skulle jeg altså gjerne vært på Fjell-ly og feiret sammen med de som er der.
Men jeg har ”fått ro” (som det heter på misjonsspråket) for at jeg skal bli her på Stord.
Det er nemlig ikke hver helg jeg har fri, og kan være sammen med familien. Men det kan jeg denne helgen, og prioriterer derfor å få med meg ballettoppvisningen til Emilie, fremfor fest for Fjell-ly og MI.

Ett rett valg, trur eg.

Uansett, en stor takk til de jeg fikk jobbe med og for i MI.

Håper at du som var på leir med meg sitter igjen med noen gode minner, og at du fortsetter å følge Jesus.

Her er noen glimt som i alle fall vekker gode minner hos meg:

Har du et godt minne fra Fjell-ly?
Del det gjerne i en kommentar…