Velg en side

En bra skole!

Det er noen år siden 1996…
Den høsten gikk turen fra Stord til Bildøy for første gang! Huske at jeg var en smule spent på hva som ville møte meg der.

Høsten 2011
Det vil bli noen turer fra Stord til Bildøy denne høsten, men denne gangen er det som lærer på Film & TV linjen. Det skal handle om film, kommunikasjon og livssyn! Kjenner at spenningen er minst like stor denne gangen som i 1996. Hva vil møte med, og hvordan skal jeg best mulig møte de utfordringene som venter…

Permisjon
Har fått permisjon i 20% av stillingen i ImF-UNG og fått en 20% stilling i Damaris Norge og det er via Damaris at jeg nå skal inn på Bildøy Bibelskolen.

Damaris?
Damaris er forresten en spennende organisasjon som du gjerne må sjekke ut nærmere. De har mange gode ressurser for ”vanlige folk” og for de som jobber med kristen formidling i ymse sammenhenger.

Som ofte er det fint vær på Bildøy...

Elever…
Det er godt med elever som skal gå på Bildøy i høst, men akkurat til Film & TV linjen skulle vi gjerne hatt 3-4 flere med på laget! Så kunne du tenkt deg et år helt uten om det vanlige, eller kjenner du noen som skulle hatt et år på bibelskole er mitt tips: Film & TV linjen på Bibelskolen Bildøy!