Velg en side

Toyotaen skulle bare inn på en EU-kontroll….

Men den kom aldri tilbake… Det var rett og slett spikeren i kisten for den gode ”jobbebilen” som barna kaller den for. Nå blir den vel til spiker…

Sorgprosess…

Tilbake sitter jeg, og må ta noen steg gjennom en slags sorgprosess… Jeg likte denne gode gamle toyotaen! Jeg fikk kjøpe den (billig) og den har fungert helt utmerket de siste årene. Men nå, helt uten forvarsel, var den blitt spist opp av rust…

”Samle dere ikke skatter på jorden, hvor møll og rust tærer, og hvor tyver bryter inn og stjeler.” Sier Jesus i Matteus 6.19

Han har vel et poeng…

Men det var så fint med denne bilen, at her var det liten sjanse for at noen skulle bryte seg inn og stjele…

Kanskje først og fremst fordi jeg ikke låste den så ofte. Var nemlig litt vanskelig å få låst opp igjen…

Men rusten kom den altså ikke utenom..

Nå er den ikke mer å samle på.

Hell i uhell…

Jeg hadde helt ubevisst booket EU-kontroll den 20. mars. Og siden jeg rakk å få vraket bilen i dag, skal jeg i følge de jeg snakket med hos tollvesenet, få tilbake veiavgiften for 2014. Det er jo et lite lyspunkt på en ellers mørk dag..

Hva nå

Klarer vi oss med en bil?

Må jeg ut å lete etter en ny gammel jobbebil? 

Det vil tiden vise…

Nå vil jeg først sørge litt over en gammel og god toyota som har rullet over landeveien på Stord for siste gang.