Velg en side

Fredag var en tragisk dag!
Vi var på Lyngdal Bibelcamp, og jeg sjekket tilfeldigvis twitter bare noen minutt etter at bomben eksploderte i regjeringskvartalet. Jeg leste at folk lurte på hva det var som skjedde i Oslo! Hva var det smellet? Hvorfor hus ristet osv.

Sjokk
Oppdateringene kom raskt, og sjokket var stort då det kom fram at det var en eksplosjon det var snakk om.

Twitter, raskt men…
En ble fort oppdatert om at noe tragisk hadde skjedd, men det var også mye spekulasjoner og feilinformasjon som tikket inn. Så twitter gir rask informasjon om at noe har skjedd, men ikke alltid korrekt og detaljert informasjon.

Vanntro
Så kom meldinger om skuddvekslinger på AUFs sommerleir, og først trodde jeg at dette måtte vær tull. Sånt kan jo ikke skje i vårt land… Men dessverre var det fakta.

Tror dette var den første meldingen om skytingen jeg fikk med meg...

En bønn om bønn
Ut på kvelden satt vi og fulgte med på nyhetene på tv og via twitter. Da jeg inn i mellom alle de triste meldingene, registrerte en tweet fra Rick Warran (en meget kjent Pastor for Saddleback Church) sende jeg han en oppfordring…

En bønn, om bønn..

Bare sekunder etter at jeg sende meldingen kom denne oppfordringen til hans 376 663 følgere:

Twitter når langt...

I 2 år har Rick Warren vært aktiv på Twitter. Han tvitrer selv og i ”reel time”.

Nå kan det jo hende at det også var andre som sende Warren en oppfordring, eller at han kom på å skrive dette selv. Men jeg velger nå å tro at han fulgte min oppfordring…

Poenget mitt er at twitter når langt ut, og knytter oss sammen!

Kanskje spesielt når slike tragiske ting skjer…