Velg en side

IMG_7157

Ut på tur
I går var jeg på trosopplæringskonferansen i Lillestrøm. Her sto jeg på stand for Preik.tv / ImF-UNG.

Lang, men flott dag
Sånn bortsett fra at en kan få en smule vondt i kne og rygg av å stå på stand i 8 timer, var dette en veldig positiv opplevelse. Flott å se alle de som jobber med trosopplæring, og som er giret på å bli motivert og utrustet i dette viktige arbeidet.

Preik.tv – en gratis ressurs for trosopplæring
Det beste med dagen var de gangene jeg spurte folk om de kjente til preik.tv, og fikk positiv respons på at dette var noe de brukte aktivt i f. eks konfirmantarbeidet! At det faktisk fungerer slik som vi har tenkt, det bekrefter visjonen bak preik.tv!

Takknemlig
En person kom bort, og før jeg rakk å spørre om vedkommende kjente til preik.tv, takket hun for arbeidet vi gjør! Hun brukte det i en ungdomsklubb hun var med i.

Positive til preik.tv
Det var også mange som ikke hadde hørt om preik.tv, men som ble giret på å sjekke det ut når jeg forklarte konseptet og hvordan det kunne brukes. Spesielt det at dette er en helt gratis ressurs var noe som overasket mange…

Utfordring
En av de største utfordringene våre (i tillegg til å produsere gode andakter), er å få fortalt folk at preik.tv finnes! At det er en ressurs som de som driver med trosopplæring i kirker, bedehus, skoler og gymsaler + + kan bruke fritt!

Magisk knapp
Skulle gjerne hatt en eller annen magisk knapp, eller noe i den dur, som sende ut informasjon til alle som jobber med trosopplæring. Selv om det var kjekt å høre at folk hadde funnet (og brukt) andakter fra preik.tv via google!

Du kan jo hjelpe oss på vei
Med at du forteller de du kjenner som jobber med trosopplæring, om ressursen preik.tv. Del videoene på facebook osv. og bruke andaktene der du er!

Tilbakemelding
Det var også verdifullt å få ærlige tilbakemeldinger på hva som kan forbedres med preik.tv. Skulle du ha noe feedback er det flott om du sender meg en e-post, så skal jeg se om det er noe vi kan fikse!

Ikke i tvil
Etter dagen i går er jeg ikke i tvil (det har jeg heller aldri vært, det er jo min idé 😉

Preik.tv har en viktig funksjon og vi vil fortsette å jobbe med å produsere best mulig ressurser som kan spres gratis på nett!

Hva synes du om preik.tv?

Her er noen av de fine folka som var på trosopplæringskonferansen: