Velg en side

Finnes det en app for dette?

Det er et spørsmål jeg inn imellom stiller meg selv. Det finnes apper for å få orden på treningsrutiner, oversikt over strømforbruk eller oppdatering på siste nytt. Men hva med bønnelivet? Finnes det en app for det?

Nytt år – nye muligheter

Ved nyttår er det ofte greit å ta en liten evaluering av eget liv. Hva fungerer bra og hva kan bli bedre? For min del landet jeg på at dette med bønn var noe jeg ønsket å fokusere mer på i 2022.

Det finnes mange gode grunner til å be.

Dr. Rosmarin says that the research that has been done on prayer shows it may have similar benefits to meditation: It can calm your nervous system, shutting down your fight or flight response. It can make you less reactive to negative emotions and less angry.

Det kan du lese mer om her: https://www.psychologicalscience.org/news/the-science-of-prayer-2.html

En god rutine

Kanskje du som meg har erfart at det kan være vanskelig å få til en god rutine for dette med bønn? Derfor ble jeg positivt overasket når jeg søkte etter en app som kanskje kunne hjelpe meg litt med dette. For jeg fant en app som heter PrayerMate.

Lurt å teste ut

Nå har jeg bare testet denne i noen dager, men erfaringen til nå er veldig positiv.

  • Du kan legge inn ulike lister over det du ønsker å be for og så velger appen ut hva du skal fokusere på dag for dag.
  • Du kan legge til bilder og tilpasse lister for hver enkelt person du ønsker å be for.
  • Så klart kan du få en påminnelse på telefonen om du ønsker det.

Appen har flere funksjoner, som for eksempel grupper, som jeg ikke har fått testet ut enda, men det ser lovende ut.

Ønsker du hjelp til å strukturere bønnelivet i 2022 er PrayerMate absolutt en app du bør sjekke ut.

Har du testet den? 

Fortell meg gjerne hva du synes!