Velg en side

Det nærmer seg dramatisk pappaperm

11. mai skal jeg tre inn i noe nytt, nemlig pappaperm.
Nå er det jo barn nr 4, men så vidt jeg kan huske har jeg ikke hatt ”skikkelig” pappaperm tidligere.

Spennende

Gleder meg til å bruke tid sammen med en aktiv og klatreglad gutt på 1 år. Det blir garantert ikke veldig avslappende, og jeg kommer nok til å savne hjemmekontoret litt inn i mellom. Men alt i alt tror jeg dette kommer til å bli veldig bra.

Mye jobb med perm

Det er forresten ganske mye jobb å ta “fri” på den måten. I vår har jeg jobbet rimelig på spreng for å få på plass alt som skal ut på preik.tv i løpet av disse ukene. Filmet mange gode folk, redigert og lastet opp mangfoldige gigabytes med preik.

Nå ligger det mye bra å venter, og det skal komme ny preik på preik.tv hver fredag fremover dersom alt går etter planen.

Positiv statistikk

Denne uken skal jeg prøve å feste alle løse tråder og slikt. En av de trådene var å sjekke litt på statistikken til preik.tv for å se om pilen peker rett vei. Og konklusjonen er at vi er fortsatt på rett vei. Pilen peker den veien jeg liker best, nemlig oppover. Når jeg sammenligner 1.jan til 4. mai i 2015 vs 2014 har vi altså  113,45 % flere brukere og  75,43 % flere sidevisninger. Det kan vi vel være fornøyd med?

Så håper jeg pilen fortsetter med dette også når jeg løper i helene på en liten krabat fremover.

 

Hva er ditt beste pappaperm-tips?

Del det gjerne i en kommentar!