Velg en side

Finale på Gutteleiren 2011

Slutt…
Nå har jeg vært på ”min siste leir” for ImF-UNG for denne gang. Til høsten endres arbeidsoppgavene litt, og da er det reising på leir som ryker.

Bra, men…
Det føles både litt godt, fordi leirene tar en del helger fra familielivet. Men det er også litt vemodig, fordi leir er et kjekt og viktig arbeid å være med på.

Gutteleir
Selv om vi har ferie, måtte vi en liten tur innom å se på finalene på Gutteleiren.  Den tradisjonsrike leiren på Brusdalsheimen, som jeg var sjef for de årene jeg jobbet i Ung Misjon.

 

Idrettsglede
For meg er det mer spennende med finalene i fotball og volleyball på Gutteleir, enn det er i Tour de France, fotball vm og alle verdens skirenn til sammen.

Leirkonsept
Har den siste tiden fundert en del på om det er mulig å få til et ”optimalt leirkonsept”, med fokus på vennskap, lagfølelse, disippelskap og Jesus. Kanskje deler jeg noen flere tanker om det her på bloggen på sikt.

Leir med telttur var også kjekt...

12 år med leir -fortsatt ikke lei…
Synes det er bra å merke at selv om jeg har jobbet med leir i over 12 år, så er jeg ikke fullstendig utslitt og lei med tanke på leir.

Har reist på leir mange ganger hvert år fra jeg var 7 år (sikkert før det også på familieleir..?) og sjansen er at det kommer til å bli en del leirer framover også, selv om det da ikke blir som en del av jobben…

 

 

 

Spørsmål – som du kanskje kan svare på?

  • Hva er ditt beste minne fra leir?
  • Har du tanker og innspill om hva som må være det ”optimalt leirkonseptet”?