Velg en side

Jeg liker å lære nye ting. Gjør ikke du?

Vi er ekstremt heldige som har så mange muligheter til å tilegne oss ny kunnskap og ferdigheter. Nesten uansett hva det skulle være, så kan vi øke kompetansen! Det er lekendelett å lære på nett. Det har vel aldri vært enklere?

Dersom du ser bort fra metoden de brukte i Matrix filmen da.

Som forresten kanskje kommer på sikt: Researchers Create Matrix-Like Instant Learning Through Brain Stimulation

Her er noen av måtene jeg liker å lære på

Podcast

Det finnes så mange gode podcaster nå, og det kommer stadig vekk nye. (Noe som nesten er irriterende, siden det finnes en grense for hvor mange podcaster det går ann å få lyttet til i løpet av en dag.) Nesten uansett hvilket tema du ønsker å lære mer om så finnes det en podcast for det. Lytting (og læring) kan lett kombineres med andre aktiviteter. Så få mer ut av oppvasken, lytt til en god podcast! Helt gratis er det også, noe som min lommebok setter pris på.

Lydbøker

Via f. eks. http://www.audible.com kan du veldig enkelt få lyttet til mange gode bøker. Akkurat nå lytter jeg til Deep & Wide av Andy Stanley. En veldig bra bok som anbefales varmt!

Bøker

Gjerne lånt på biblioteket, for jammen er det dyrt med bøker på norsk. Da er det genialt at du kan stikke innom biblioteket å få de til å skaffe boken for deg. Ellers er jeg veldig glad i Kindelen min! Via den får jeg bøker kjapt og billig.

YouTube

Her er det ikke bare kattevideoer (heldigvis). Er det noe du lurer på, så er det (nesten) garantert noen som har laget en video om det..

Nettkurs

Jeg har testet ut lynda.com det siste året. Her har jeg lært mer om Audition, Final Cut, Lightroom, Facebook annonser, Google analytics og diverse andre ting. Det koster litt, men det er absolutt verdt kronene.

Viste du forresten at vi nå har nettkurs for de som vil lære mer om kristen tro?

Sjekk ut kurs.omGud.net!

For tiden jobber jeg med å få på plass enda flere kurs, så følg med…

Hva er din favoritt måte å lære på?