Velg en side

Grønt er skjønt

Surfer du litt på nett, er sjansen gangske stor for at du har sett et glimt av en mer eller mindre grønn smoothie. De har en tendens til å dukke opp..

Til og med i min instagram og facebook-feed kan du fra tid til annen se noe av det flotte grønne stoffet som jeg tømmer i meg.

Så hva er greia med green smoothies?

Vel, det finner du også på nett om du søker etter det. Tipper noen skryter på “litt vel mye”, men sånn er livet. Du bør jo ta det meste med en klype salt eller chilli om du vil.

Uansett vil jeg tippe at det på en skala fra en til McDonalds er rimelig bra for deg med en dose grønn gugge (det kaller kidsa det for) sånn inn i mellom.

Blender er gøy

Det er utrolig hva som går i en blender. Bare ta en kikk på willitblend.com. Nå er det ikke alt der du trenger å putte opp i noe du har tanker om å konsumere…

Hva går i min green smoothie?

Man tager hvad man haver” prinsippet pleier å fungere greit. Men jeg prøver å begrense det litt til ting som er/skal være sundt på en eller annen måte. Og er det sundt hver for seg, så er sjansen rimelig god for at det blir enda sunnere om du kjører det en stund i en bleder..

Er det ikke slik?

På bilde nr 1 ser du det som gikk i blenderen i dag .

Min oppskrift på green smoothie

Som du kanskje ser er det snakk om Grønnkål, spinat, alpfaspirer, kokos olje, eple, kiwi, hvitløk, eplecidereddik, kanel, tabasco, linfrø, sesamfrø og solsikkefrø + vann ( og en bit agurk som ikke fikk være med på bilde).

Smaker det godt?

Googler du litt, ser du at mange skryter på seg at deres versjon av den grønne hærligheten smaker helt fortreffelig. Det kan hende, men jeg tror det er stor sjans for at de enten lyver, eller at de gjør det feil..

Er det ikke rimelig opplest og vedtatt at det som er sundt ikke smaker godt?

Min smoothie smaker ikke spesielt bra, men det er jo litt av moroa!
En har godt av litt utfordringer i hverdagen, så å bøtte ned 6-7 dl med ren helsekost (tror jeg) er noe alle bør teste ut.

NB: Jeg har av og til en god dose med chilli i miksen, og da blir utfordringen (og effekten) bare enda større og varmere…

Hva sier du?

  • Kommer du til å teste ut en slik grønn greie?
  • Synes du dette høres helt grusomt ut?
  • Tror du dette er helt bak feil mål?

Skriv gjerne din kommentar…

Eller del denne saken med noen av dine venner som trenger en liten latter eller en grønn smoothi…

deleknapp