Velg en side

Av og til lønner det seg å lytte til radio…
På onsdag var eg ein tur til Bildøy Bibelskole, for å være “executive producer” for ei preik til preik.tv (gled deg den blir veldig bra!)

Lang tid i kø...


En lastebil med melk laga litt krøll og kø…
Du kan lese om det her! Derfor lytta eg til radio denne dagen, meir en eg pleier. To ganger i løpet av dagen kom en sang om det å være Pappa, som var veldig bra. Men eg huska så klart ikkje kven det var som sang…

Twitter bedre enn google?
Eg søkte og leita etter sangen, men fant den ikkje! Derfor sjekka eg med gjengen på twitter, og etter noen timer kom det et tips fra Kim Marki om sangen “Besvärjelse” med Oscar Danielson. Det var ikkje den sangen eg leita etter, men den også var veldig bra! Men Oscar Danielson står også bak den sangen eg leita etter! Bruker du Spotify bør du sjekke ut denne mannen!

Legger inn disse to sangene fra You Tube, og anbefaler at du lytter til dei!

Fantastiske sanger om det å være foreldre.

 

Tenker også på det som Bibelen sier, om at alle som tok imot Jesus, dei gav han rett til å bli Guds born! Og at vi kan kalle Gud for Abba – Pappa… Sterkt!