Velg en side

God stemning i gatene

I går var vi ute å spaserte litt i bakgatene her i Medan.
Kjøpte noen stekte bananer, og observerte folkelivet litt.

Annerledes kultur
En ting som er ganske annerledes her er at det er veldig lav terskel for å snakke med folk en ikke kjenner. Kanskje er vi i en litt spesiell situasjon, for vi skiller oss litt ut… Men i følge de lokale utsendingene er det helt normalt å spørre folk som går forbi om hvor de skal, eller hvor de kommer fra.

Kort tur
Vi kom oss ikke så langt som vi hadde tenkt i går. En av grunnene var at vi ble stoppet av en flokk med barn, og pratet litt med de og tok noen bilder.

Tøffe gutter!

En annen grunn var at vi ble sporet opp av en vi hadde parkert inne. Så vi måtte gå tilbake å flytte bilen litt, slik at han kom seg ut med motorsykkelen sin. Egentlig svært imponerende at han klarte å finne oss, i virvaret av gater. Enda mer imponerende at han tok det hele med strålende godt humør!

Han smilte og pratet i vei, og når vi kom til der bilen var parkert lurte han på om vi ikke ville bli med inn på en kop te! Hadde noe slikt skjedd i Norge, tror jeg en hadde risikert å bli slått ned eller banket opp! Men her blir en invitert på besøk…

Flotte folk her i Indonesia!