Velg en side

#Sponset

Frem til nå har jeg ikke takket ja når jeg har fått spørsmål om å publisere sponsede innlegg på bloggen. Selv om jeg har vurdert det.

Jeg skrev en sak om det i mars 2016, der jeg lurte litt på hva folk synes om slike sponsede innlegg.  Jeg fikk i alle fall ingen negative kommentarer, men det ble ikke til at jeg kjørte i gang med dette likevel.

Men så…

I vinterferien gikk vi på en liten smell med bilen. Et varsellys begynte å lyse og det viste seg at det ville bli en ganske dyr affære. Så i litt desperasjon vurderte jeg hvilke muligheter jeg kunne ha til å få inn noen ekstra kroner. Og da dukket dette med sponsorer til bloggen opp.

Aktuelle sponsorer?

Det er ikke hva som helst som er aktuelt for meg å skrive sponsede innlegg for her på bloggen. Det må være produkter/leverandører jeg enten har erfaring med fra før, eller produkter jeg tenker det kan være spennende å teste ut.

Frimodig?

Jeg tok kontakt med noen av de nettbutikkene jeg har erfaring med å bruke, og som jeg lekendelett kan anbefale til andre.

Jeg sjekket også med noen som har aktuelle produkter, og luftet spørsmålet om det var aktuelt med sponsing. Ikke alle har respondert, men noen var positive.

Derfor kommer det om litt noen sponsede innlegg.

Så følg med 😉

Hva tenker du om dette?

Er det ok, eller ikke?