Velg en side
Who Do You Think You Are?

Anbefaler denne!

“You had me at hello”
Det sa Dorothy til Jerry. Litt samme opplevelsen fikk jeg i starten av den nye boken til Mark Driscoll – Who Do You Think You Are? Han innleder nemlig boken med et sitat fra filmen Memento. Så en bedre start på en bok skal det godt gjøres å komme opp med.

Identitet?
Hvem eller hva får definere din identitet? Er det tingen du har, jobben eller hvor mange følgere på du har på Twitter? Hva tenker du om deg selv, og om hva som gir deg verdi som menneske? Dette er det Driscoll tar for seg i denne boken. Et enormt viktig og aktuelt tema.

Skrevet for kristne
Kristne som har en tendens til å glemme hva som er ens sanne identitet i troen på Jesus. Det er fort gjort å glemme, er det ikke? Det er så mange andre stemmer, som prøver å fortelle oss andre ting enn det som Bibelen har å si. Derfor er denne boken så bra.

Savnet litt
Det apologetiske perspektivet, spesielt i innledningen til boken, kunne kanskje vært styrket ett hakk eller to. For å begrunne hvorfor og hvordan det kristne synet på identitet er bedre og mer levedyktig enn andre.

Ikke ferdig enda
Nå er jeg ikke komt helt gjennom boken enda, men fortsetter den like bra som den har begynt har jeg noe å glede meg til.

Disclaimer…
Jeg var så heldig at jeg fikk være en del av Mark Driscoll sitt ”street team” for boken, og har derfor fått en digital utgave av boken gratis.

Uansett: