Velg en side
We're the Millers

Har du sett We’re the Millers?

David Is an Island..
David (Jason Sudeikis) lever ”livets glade dager” som hasj-dealer. Han har ingen forpliktelser og lever for seg selv og sitt. Men en dag blir dette snudd litt på hode.

Prøver åv være helt
En ung nabogutt, Kenny, gjør en nobel handling, han prøver å redde en ung jente, Casey, som blir overfalt av en gjeng med pøbler. Men Kenny klarer ikke å ordne opp i dette på egenhånd, og David griper inn. Ikke at det hjelper så mye og resultatet er at han blir ranet og står plutselig i gjeld til sjefen sin.

For å gjøre opp for seg må han finne en måte å smugle et parti stoff over grensen fra Mexico.

Hvordan smugler man stoff uten å bli tatt?
En fyller en bobil til randen med hasj, og later som om en har vært på familieferie i Mexico. Det er jo en ”grei plan”, men problemet til David er jo at han ikke har en familie å dra på tur med. Vel, da kan en jo sette sammen en ”familie” og David får med seg Kenny, Casey og en annen nabo, stripperen Rose.

Noe for deg?
Dette er en komedie som sikkert fungerer fint for de som digger filmer som Hangover, Horrible Bosses eller Hall Pass … Liker du ikke den typen humor (som ofte spiller på hasj og sex) er kanskje ikke dette filmen for deg.

Finnes det noe å glede seg over i denne filmen?
Generelt er ikke dette en film jeg synes er ekstremt bra. Humoren er ikke spesielt nyskapende, og plottet byr ikke på mange overraskelser. Men det var spesielt et poeng med filmen jeg synes er verdt å trekke frem. David går fra å være en rimelig selvsentrert person, til en som er villig til å legge ned sitt eget liv for å redde ”familie”.

Familielivet er ikke alltid like enkelt!
Kanskje spesielt når en driver og smugler stoff fra Mexico, men tipper en kan kjenne seg igjen i noen av utfordringene the Millers må takle. Er det vært ”strevet”? Ville det vært lettere å leve på egnehånd? David får et nytt perspektiv på livet, når han må dele gleder og farer med gjengen han er på tur med.

Så det kan jo være noe å snakke om dersom du ser denne filmen…

No Man Is an Island…

Har du sett We’re the Millers?