Velg en side
Treffer denne deg?

Treffer denne deg?

Politi og røver
Superskurken Jacob Sternwood (Mark Strong) har egentlig trukket seg tilbake fra forbryterlivet, etter et siste vellykket ran. Men når sønnen blir involvert i noe lugubre greier, og skadet, må han returnere til London i et forsøk på å finne ut hva som har skjedd.

På jakt
Det gir politimannen Max Lewinsky (James McAvoy) en ny sjanse til å ta et oppgjør med sin ”Moby Dick”. Han starter jakten, men oppdager etter hvert at det er flere som er involvert i saken. For å overlever, og for å komme til bunns i saken, må han jobbe sammen med sin erkefiende.

Intet nytt under…
Spesielt nyskapende er ikke Eran Creevy, som er ganske fersk i regissørstolen. Han har også skrevet manus til filmen. Men det er en visuelt flott film, og fargene understreker handlingen på en god måte. Det er ingen ting å si på skuespillerprestasjonene heller. De skulle bare gjerne hatt litt mer dybde å jobbe med.

Filmen fungere fint som en politithriller, men det blir noe samlebåndaktig over den…

Treffer ikke helt…
Kritikken av politikere, korrupte politifolk og store amerikanske selskap klarer ikke stimulere til enormt mye refleksjon og dialog… Det var i alle fall min opplevelse av Welcome to the Punch, den ble aldri det helt store slaget i magen…

Har du sett den?
Hvordan opplevde du filmen?