Velg en side
Har du sett denne?

Har du sett denne?

På jakt etter… 
En arkeolog, Victoria er på leting etter en ring som Kong Salomo skal ha fått fra Gud. Men hun er ikke den eneste som er ute etter denne skatten. Ikke nok med at det er noen skurker som vil ha kloen i ringen. Vatikanet har også en egen hemmelig avdeling med spesialtrente prester som skal holde system og orden på alle gjenstander (relikvier) som på en eller annen måte er spesielt berørt av Gud.

Påvirket?
Det kan virke som om de som står bak denne filmen har sett Indiana Jones, DaVinci Koden, National Treasure og James Bond litt for mange ganger…

Oppskriften er i alle fall ganske enkelt å blande element fra disse filmene, røre lett sammen og tømme ut innholdet på lerretet (eller mer sannsynlig, tv-skjermen din).

Resultatet?
På ingen måter en film som fortjener å bli tatt seriøst. Men er du ute etter en god latter (mest fordi filmen er så…) og enkel underholdning, kan dette være en film for deg.
Men har du ikke sett Indiana Jones filmene, eller Kampen om den grønne diamant bør du kanskje heller finne frem en av disse.

Livssyn?
Fra et livssynsperspektiv er det noen interessante ting å reflektere over. Forholdet mellom tro og vitenskap er litt berørt for å nevne noe, selv om en ikke kan forvente den dypeste filosofering fra en slik film…

Konklusjon?
Enkelt og greit, en tv-film du kan se om du dumper over den…