Velg en side

the-great-raidOm filmen
Vi er på Filippinene i 1945 mot slutten av andre verdenskrig. Oberstløytnant Henry Mucci, kaptein Robert Prince og den sjette Ranger Battalion foreta en dristig redningsaksjon. De reise tretti miles bak fiendens linjer for å frigjøre over 500 amerikanske krigsfanger!

Den mest dristige redningsaksjonen noensinne…?

Les mer om filmen på IMDB

Anbefalt
Filmen er basert på en sann historie, og det kan virke som om de holder seg ganske bra til det som faktisk skjedde… Det er i alle fall ikke en film med overdimensjonerte helter (type Schwarzenegger…)

Jeg liker generelt kriksfilmer, og denne filmen er ikke et untak.

“Det er en pris for frihet, en pris noen er villige til å betale” sier de mot slutten av traileren. Vi som lever i frihet i dag, husker kanskje ikke så ofte på den frihete noen var villige til å betale for oss…?

Du kan forresten se filmen gratis på Voddler

En historie, i den store historien
Når  jeg ser en slik film, som handler om hvor langt noen er villige til å gå, for å sette andre i frihet. Minner det meg på det som er den store historien i Bibelen. Historien om menneskeheten roter seg bort fra skaperen sin, og havner i “fangenskap”. Fanget av Satan, synd og død er vi totalt hjelpeløse. Heldigvis ble vi ikke glemt av skaperen vår, men skaperen kommer til oss, på den viktigste redningsaksjonen noensinne!

Jesus sier om seg selv, at han er kommet for å søke og frelse det som var fortapt… For å sette fanger i frihet…

Det var en pris for vår frihet, en pris han var villige til å betale med sitt eget blod!

Sjekk ut OmGud.net viss du vil bli bedre kjendt med denne historien!