Velg en side

På tide å se denne igjen?
Filmen der Whitney Houston spiller superstjernen Rachel Marron og Kevin Costner spiller Frank Farmer som tar jobben med å beskytte henne mot fanatiske fans og dødelig sjalusi.

Tiden går
Det er faktisk 20 år siden denne filmen ble laget, og mye har hendt i løpet av disse årene på godt og vondt. Livet ble ikke så lett for Whitney Houston, og 11 februar i år sang hun sin siste sang på denne jord…

På topp
Selv om The Bodyguard ikke fikk de beste skussmål fra kritikkerene markerer denne filmen ett av høydepunktene i Houston sin karriere. Soundtracket til filmen “I Will Always Love You”, vant Grammy-prisen for årets album i 1994. Sånn sett kan det å se filmen på nytt, være en fin måte å hedre minne etter Whitney Houston… Som skuespiller strekker hun nok ikke helt til, men sangstemmen er det få som kan måles med.

Kevin Costner
Jeg har veldig sansen for Kevin Costner, både som skuespiller og person. Har du ikke sett minnetalen han hadde i begravelsen til Whitney Houston bør du sjekke den ut!
Da får du også litt mer info om filmen…

The Bodyguard er kanskje ikke hans beste film (for min del må det være De ubestikkelige, A Perfect World eller Silverado), men han passer veldig godt i rollen som Frank Farmer!

Hva er din favorittfilm med Costner?

Bodyguard?
Filmen handler om det å være villig til å ofre sitt eget liv, for å redde livet til noen andre. Eller i det minste å sette sitt eget liv i fare, for å redde den personen en er satt til å passe på. Er det kun pengene som kan motivere til dette, eller må det noe mer til? Ville du tatt en bra betalt jobb, dersom det også betydde at du kanskje måtte stoppe en kule for sjefen?

Jesus sa atIngen har større kjærlighet enn den som gir livet for vennene sine.”

Bibelsk ekko?
Kanskje Frank Farmer kan gi oss et lite ekko av både det Jesus sa og det Jesus utførte?

Er det tilfeldig at de bruker et kors som ”panikk knapp”?

Love you…
Houston synger ”I Will Always Love You”, Gud sier i Bibelen ”Med evig kjærlighet har jeg elsket deg…” Med en kjærlighet som handler, som setter sitt eget liv i fare for å redde den som er elsket…

Vet ikke hvordan det er med deg, men en film som The Bodyguard minner i alle fall meg om det sentrale budskapet i Bibelen om en som gir livet for vennene sine…

Har du sett filmen?