Velg en side
Tarzan

Foto: Nordisk Film Distribution

På jakt etter en helt ok familiefilm?

Da kan kanskje den nye filmen om Tarzan og Jane fungere!
Den laget i alle fall god stemning, og en del “apelyder” i vår familie.

Klassisk historie, med litt ny vri

Jeg har en liten mistanke om at de som har laget denne nye filmen om Tarzan har sett Avatar en gang for mye. Det er i alle fall en del likhetstrekk mellom disse filmene, selv om denne filmen ikke finner sted på Pandora…

Filmen tar med et snev av det utenomjordiske og onde bedriftsledere som bare er ute etter å utnytte naturresurser…

Litt skummel

Til tider måtte vi spole litt fort forbi ting som ble litt for skummelt. Men ikke mer en at det gikk helt fint å få med seg handlingen.

Snakk om filmen

Det var litt vanskelig å få til en god dialog etter at filmen var ferdig. Kidsa var mer opptatt av å sprette rundt på gulvet, og lage apelyder..

Men får du fanget oppmerksomheten litt, kan det jo være greit å prate litt om hvordan vi mennesker forholder oss til de naturresursene vi har fått til å forvalte. Hvordan kan vi både nytte de godene vi har tilgjengelig, uten å ødelegge verken for oss selv og andre?

Har du sett denne filmen om Tarzan?

Hva synes du?

ps: Vi har ikke sett Disney versjonen fra 1999, så kanskje det egentlig er den vi burde sett først…? Tipper den har en litt bedre versjon av historien…?

[alert-announce]ps: Vi har ikke sett Disney versjonen fra 1999, så kanskje det egentlig er den vi burde sett først…? Tipper den har en litt bedre versjon av historien…?[/alert-announce]

 

[wp-review]