Velg en side
PromisedLand

Foto: Tour de Force

Promised Land anbefales på det varmeste

Skal du arrangere en filmkveld, eller bare kose deg med en bra film sammen med en du er glad i?

Da anbefaler vi filmen Promised Land!

Litt om filmen

Steve Butler (Matt Damon) jobber i naturgass-selskapet Global Crosspower Solutions, Han reise rundt, sammen med forretningspartneren Sue (Frances McDormand), og forsøker å overbevise de lokale jordbrukerne om å leie ut jorden til selskapet, slik at GCS kan starte utvinning av naturgass (en prosess kjent som fracking ).

Når Steve og Sue ankommer lille McKinley tror de at det skal gå glatt å få jobben gjort.
Men så begynner en gammel mann, Frank (Hal Holbrook), å skape tvil om at dette egentlig er så lurt å bli med på.. I tillegg dukker miljøaktivisten Dustin (John Krasinski) opp og forstyrrer sakens gang.

De må prøve å overbevise innbyggerne i McKinley om at fracking ikke innebærer for mye risiko, men samtidig begynner Steve å lure på om han har tatt feil hele tiden…

Lun humor om et alvorlig tema

Dette var en film som overasket veldig positivt. Godt skuespill, lun humor, viktig tematikk og litt romantikk på toppen. Alt i alt en flott film som lett kan anbefales å bruke litt tid på.

Når du i tillegg kan finne et bra opplegg fra Damaris for en filmkveld med utgangspunkt i denne filmen, er det enda lettere å anbefale denne filmen.

Anbefalt filmDu finner dette opplegget her!

[wp-review]