Velg en side
Har du sett denne?

Har du sett denne?

Eller “The Giant Mechanical Man” om du vil

En romantisk komedie med snev av realisme!
Livet er ikke alltid like lett, og da er det å være elsket en viktig ting å holde fast i.

Filmen i et nøtteskall
Vi møter Janice (spilt av Jenna Fischer som er best kjent fra The Office), som er inne i en litt tøff periode i livet. Hun mister jobben, og må flytte inn med lillesøsteren og hennes mann. Gateartisten Tim sliter også med å få aksept for sitt kall i livet, å være gateartisten ”The Giant Mechanical Man”.

Men når begge får jobb i en dyrepark, oppstår etter hvert ganske så søt musikk.

Anbefales
Dette er en romantisk komedie som i alle fall jeg godt kan se uten å få varige mén. Den er ikke så overfladisk som mange filmer i denne sjangeren fort kan bli. Livet er ikke bare enkelt, og det er denne filmen ærlig om.

Hva er meningen?
Filmen tar opp tema rundt hva som kan gi livet mening, og det er jo alltid interessant å tenke litt på, og se hvilke svar som blir presentert.

Hva mener du, finnes det en mening med tilværelsen?
Eller er det bare opp til hver enkelt av oss å skape vår egen mening…

Elsket
Verdien av å være elsket av noen er i fokus, elsket for den du er ikke for den du eventuelt kan bli eller prestere.

Hva tenker du om en slik kjærlighet?

ps: Sett fra et kristent perspektiv er nettopp dette noe av det som gjør Guds kjærlighet til oss så spesiell, at han elsker oss uavhengig av våre prestasjoner. )

Spoilers på vei…

Det er forresten noen ting jeg ikke liker med filmen, men da må jeg jo avsløre litt mer av handlingen… Så vil du ikke få med deg dette bør du slutte å lese nå!

Original, men uoriginal..
Dette er på mange måter en litt uvanlig romantisk komedie. Da hadde det jo vært fint om de tok den helt ut, og ikke bygger filmen opp på sammen måte som nesten alle andre romantiske komedier gjør. (Det møtes, blir forelsket, konflikt oppstår og de løser konflikten.) Hvorfor ikke finne på noe nytt?

Overtydelig
De stoler ikke helt på deg som ser filmen, at du skal forstå visse poeng. Derfor må de selv forklare noe av symbolikken de bruker. Dette er litt ”uhøflig” i møte med oss som ser filmen…

Men uansett, alt i alt er dette en fin film.
Absolutt verdt å få med seg!

Se den sammen med noen du er glad i!