Velg en side
Denne filmen bør du se...

Denne filmen bør du se…

Denne filmen bør du se!

I alle fall om du er som meg, fan av Sylvester Stallone og Alan Arkin. Viss du i tillegg har sett Rocky og Raging Bull, liker filmer om boksing med en god dose humor, da er dette ganske garantert en film du vil like.

En siste runde

To gamle bokserivaler skal igjen møtes i bokseringen (firkanten). De har bokset to ganger før, og vunnet hver sin kamp. De skulle egentlig hatt denne tredje kampe for 30 år siden, men Henry ‘Razor’ Sharp (Stallone) la boksehanskene på hyllen før dette oppgjøret. Noe Billy ‘The Kid’ McDonnen (Robert De Niro) aldri helt har kunnet forsone seg med. Men nå, gamle og ganske ute av form, legges det tilrette for det avgjørende slaget…

Filmen fokuserer på at alle kan få en ny sjanse, både i bokseringen, men enda mer viktig i forhold til personene vi elsker. Spørsmålet er bare hva en gjør med de sjansene som byr seg…

Hvorfor likte jeg denne filmen?

Sylvester Stallone
Kall det gjerne en ” guilty pleasure”, men er Stallone med i en film er det en film jeg har lyst til å se. Så enkelt er det. Filmene er ikke alltid de beste, men Stallone har av en eller annen mystisk grunn en spesiell stjerne i min bok.

Alan Arkin
Arkin spiller den gamle og gretne treneren til Stallone og han gjør en glimrende jobb. Likte du Arkin sin rolle i Argo, så kommer du til å like han i denne filmen også!

Humoren
Spesielt de scenene som hintet tilbake til Rocky fikk meg til å le høyt og samspillet mellom Arkin og Stallone er i en klasse for seg.. De Niro leverer også noen replikker som er ganske artige..

Alt i alt er dette en av de beste komediene jeg har sett i år.

Anbefales Grudge Match på det varmeste.

Men spørsmålet er – Hva synes du?

  • Likte du filmen?
  • Lærte du noe av den?

deleknapp