Velg en side
GåTEN-RAGNAROK

Har du sett denne?

En bra blanding

Hva får du dersom du blander en god dose Indiana Jones med en variasjon av Jurassic Park, og plasserer det hele i en norsk kontekst… ? Jeg tror sjansen er rimelig stor for at du får noe som ligner på Gåten Ragnarok.

Jakter på svar

Arkeologen Sigurd Svendsen (Pål Sverre Hagen) har jobbet intenst med å finne hemmeligheten som skjuler seg i Osebegskipets gravkammer.

En dag finner han og kollegaen en kode på en mystisk runestein som peker mot myten om Ragnarok. Det ser ut som om Osebergvikingene har vært i Finnmark, så sammen med to kolleger og sine to barn legger Sigurd ut på en ekspedisjon som leder dem langt ut på vidda (Finnmarksvidda).

De jakter på svar, men oppdager plutselig at det er de som blir jaktet på…

Kanskje finner de ut at det finnes viktigere ting å lete etter, enn gamle vikingskatter…

En bra familiefilm for de med barn på 11 år og opp

Har du barn som liker litt spennende filmer, og som ikke får alt for mye mareritt om natten, tror jeg denne filmen kan være midt i blinken! Det er absolutt en bra produksjon! Det er kjekt å se norsk film på dette nivået.

Snakk om filmen

Det gjør det også lett å anbefale denne filmen, siden moralen i filmen er veldig bra. Denne filmen kan fungere bra som utgangspunktet til en samtale om hva som er viktig her i livet og om rett og galt.

Har du sett filmen?

Del gjerne dine tanker i en kommentar…