Velg en side
Hva synes du om denne serien?

Hva synes du om denne serien?

Testing – testing

Jeg har tenkt å teste ut noe det er stor sjans for at du synes er helt tullete. Å gå rett på sesong tre av Game of Thrones.

  • Er det mulig?
  • Vil jeg komme inn i historien etter hvert?
  • Vil jeg bli hektet på serien?

Det er noe av det jeg har tenkt å finne ut.

Bakgrunnen

Jeg så faktisk de 2-3 første episodene av sesong 1, men ble ikke med videre på reisen. Ikke fordi produksjonen ikke var bra, eller innholdet fengende. Jeg syntes rett og slett det ble en smule for ”pornofisert”.

Så har jeg snakket med folk som har påstått at det har minket med den typen innhold lengre ut i serien, om jeg er enig gjenstår å se…

Er det mulig å starte på sesong tre av Game of Thrones ?

Det kan jo virke som om HBO tror at det finnes folk som meg som gjør dette. For på i pakken (i alle fall på Blu-ray versjonen) finnes det noe de kaller in-episode guid. En ressurs som popper opp på skjermen og gir aktuell bakgrunnsinformasjon om karakterer, steder og historien.

Fungerer in-episode guid?
Kanskje, dersom du er veldig interessert. Vi testet det i ca 30 sekund, og konkluderte med at dette fungerte ikke for oss. Det tok fullstendig flyten ut av å se på episoden.

Tilbakeblikk

Da fungerte det bedre med det 14 minutt lange tilbakeblikket på sesong 2 som også var med som en ekstra ressurs. Da kom jeg litt på innsiden av historien, og det gav meg for så vidt lyst til å sjekke ut den sesongen også på sikt..

Hva synes jeg om episode 1?

Rent bortsett fra at jeg ikke vet alt om det som har skjedd før, gikk det helt fint å gå rett på denne episoden (oppdaget det med tilbakeblikk først etter at vi hadde sett episode 1).

Spennende
Rett fra starten er det ganske spennende, og du blir fort dratt inn i dette forunderlige universet. Det er mye mørkt og vondt i fortellinger, og da blir det ekstra tydelig når noen viser godhet og omsorg (noe som faktisk skjer i episode 1).

Far og sønn
Noe annet som gjorde inntrykk var en samtale mellom far og sønn. Dersom du kjenner historien fra Bibelen om den bortkomne sønnen (les den her), kan du jo tenke litt på hvordan møte mellom far og sønn er forskjellig i disse to historiene…

Det var mitt steg inn i Game of Thrones verdenen…
Jeg kommer nok til å gå videre i sesong 3, men skal jeg fortsette å blogge litt om hver episode? Slår du i tilfelle følge med meg?

Hva synes du?

Har du sett Game of Thrones?
Hva er dine tanker om denne serien?