Velg en side

Da var Gutteleiren over for i år…
Og for ein bra leir!

Tradisjonen tro (i allefall dei 5 åra eg har vært på Gutteleir) var det flott vær og god stemning heile leiren!

Takknemlig
Eg er veldig takknemlig for alt eg har fått være med på som leder for Ung Misjon disse åra! Og Guttleir havner på topplista over det eg er mest takknemlig for!

Spent og litt stressa
I forkant av den første Gutteleiren var eg ganske spent på korleis det skulle gå! Ein leir med nesten 50 års tradisjon… Og så skulle eg rote det til! Men eg fekk god hjelp, av rutinerte ledere! Eg trur lederene på Gutteleir må være kremen av norske leirledere!

Det geniale med Gutteleir
Det er akkurat dette med lederutvikling som er det flotte med Gutteleiren! Her går dei ivrigaste gradene fra deltakar, til veteran, til hjelpeleiar, til leder, leirsjef eller talar! Enormt kjekt å sjå relativt “bråkete” deltakarar vokse til og ta ansvar…

Litt fornying
Vi har jo også  innført nokre nye tradisjonar på Gutteleir. Som GL Studio! (Stor takk til Nils Ove). Så til og med ein så tradisjonsrik leir, kan ha godt av nokre nye konsept 😉

Ferie og flytting
No skal vi altså pakke sammen alle ting og tang, og flytte til Stord. Litt trist og veldig spennende. Vi kommer til å savne sunnmøre! Med familie, venner, leir, lag og så bort etter… Men nå venter nye oppgaver som Nettkonsulent for ImF-Ung! Det blir fortsatt nokre helger på leir, så kanskje dukker eg opp på Brusdalsheimen eller Orreneset?

Følg med?
Skulle du ha lyst til å halde deg oppdatert på det som skjer i vår familie, er det jo berre å følge med her på bloggen! Eller ta ein kikk på twitter og facebook (bli gjerne ein venn der og ;-).)

Takk for meg…
Da takker eg for meg (og mine) her på Sunnmøre og i Ung Misjon. Eg ønsker Eivind lykke til med Gutteleir og alle andre oppgåver!

Vaskehjelp?
Skulle du ha lyst til å være med å hjelpe oss med flytting og vasking, er det berre å melde sin interesse 😉