Velg en side

Denne serien kommer til å gå torsdager kl. 21.40 på TV2, og jeg vil anbefale at du sjekker den ut!

Du møter:
Frank som er politimester i New York. Tom Selleck er en enormt sympatisk skuespiller synes jeg, og han gjør en god rolle som leder både for politiet og for familien. Han har tre voksne barn som alle har ulike jobber i politi og rettsvesenet, og det er nok av utfordringer i familien…

Danny Reagan (Donnie Wahlberg) er en tidligere krigsvetaran, som gjerne bruker ukonvensjonelle metoder i jobben sin. Kan slike metoder forsvares, når det f eks handler om å redde livet til en uskyldig liten pike?

Erin Reagan-Boyle (Bridget Moynahan), jobber som advokat for tiltalemyndighetene og fungerer som familiens juridiske kompass.

Jamie Reagan (Will Estes), har hoppet av juss studie på Harvard for å bli politi. Noe som både skaper glede og frustrasjon hos andre i familien…

Derfor liker jeg denne serien
Dette er ikke den typiske politiserie. Den har like mye fokus på historien om familien Reagan, noe som I alle fall for meg fungerer bra. Den tar opp diverse etiske dilemma, og vi får være med i diskusjonen rundt søndagsmiddagen til familien. Selv om de ikke alltid er enige, så er de alltid klar for å stille opp for de andre i familien. Jeg synes serien står for viktige verdier som familie, trofasthet, lojalitet og ære.

Det som kan trekke ned
Siden det ikke er en ren politiserie, går det litt på beskostning av sakene de skal løse. Det blir litt lettvinte løsninger inn i mellom… Det er ikke Poirot for å si det slik… Mysteriet om hva som skjedde med broren Joe, som ble drept i tjenesten, er også en del av plottet de godt kunne droppet spør du meg!

Håper du sjekker ut Blue Bloods, og gir en lyd om hva du synes!