Velg en side

Bullets Over Broadway?

Bli med til New York i 1920.
Vi følger en ung regisør, David Shayne (spilt av John Cusack) i prosessen med å få et skuespill opp å gå på Broadway. Når en gangster går med på å finansiere skuespillet, mot at kjæresten hans får bli med i stykket, starter en rekke med utfordringer. Denne kjæresten er ikke den fødte skuespiller og kjemien med de andre i troppen er ikke helt på topp.

Vanskelige valg
David får også mange vanskelige valg, og til slutt må han velge om han skal fortsette livet som kunstner eller om han skal finne på noe helt annet…

Woody Allen
Dette er ikke min favoritt Woody Allen film. Den virker en smule anstrengt og blir verken veldig morsom eller veldig spennende.

Men jeg har hørt andre som liker denne filmen veldig godt, hva mener du?

Filosofisk?
Som alltid i en Allen film er det flere filosofiske spørsmål som blir mer eller mindre satt lys på. I denne handler det om hva det vil si å være kunstner, og om en kunstner kan skape sitt eget moralske univers eller ikke.

Kan det hende at denne filmen er en slags refleksjon over hvordan Allen selv opplever det å være filmskaper? Alle kompromiss han må gjøre for å få produsert filmene sine?

Eller hva tror du?