Velg en side

Brake
Det du ser, er ikke det du får..
I alle fall dersom du ser på det norske coveret til denne filmen (se forskjellen på det som jeg har her, og det som er på ImdB).

Wannabe?
Det ser ut som om det er en Jack Bauer wannabe, en film med mye action og skyting. Det er det ikke! Men det betyr ikke at du ikke bør se filmen av den grunn.

På ImdB beskriver de filmen sånn ca slik:

 ”En Secret Service Agent blir holdt fanget i bagasjerommet på en bil. Han må tåle mental og fysisk tortur når terrorister forsøker å få ut av han informasjon om hvor presidenten har gått i dekning.”

Dette samsvarer mye bedre med det som filmen faktisk handler om, en det vi kan se på coveret her i Norge.

Stephen Dorff
Jeg ble giret på å se denne filmen etter at jeg så Stephen Dorff i filmen Zaytoun. Han gjorde en bra jobb i den filmen (allerede der minnet han litt om Jack Bauer) så jeg tenkte at det var verdt å sjekke ut Break. Dorff spiller veldig bra, noe som er et stort pluss siden det bare er han vi ser i 98,9% av filmen. Vi får håpe at secret service agenter er like tøffe som han i det virkelige liv…

Spoiler alert…
Når det er sagt må jeg få lov til å si at denne filmen kanskje har en av de mest irriterende sluttene jeg noen gang har sett (kanskje med unntak av The Front Line). Slutten får frem et ”bra poeng”, og de som har skrevet den mener nok at de har gjort noe genialt, men meg fungerte det heller dårlig.

Har du sett filmen?
Hva syntes du om den generelt, og om slutten spesielt?