Velg en side

Eller Operasjon Argo om du vil
Jeg har veldig sansen for Ben Affleck! Han gjør stort sett en bra jobb som skuespiller, og som regissør er han veldig spennende! Håper at han kommer til å fortsette med det, og at de kommer til å fortsette å være like bra som Argo!

Basert på en sann historie
I 1979 ble den amerikanske ambassaden i Iran invadert av iranske revolusjonære og flere amerikanere ble tatt som gisler. Men, seks personer klarte å flykte! De tok tilflukt i boligen til den kanadiske ambassadøren. CIA må prøve å få dem ut av landet. Men hvordan?

Tony Mendez to the rescue
Etter å ha vurdert noen litt rare alternativ, lander de på en ganske dristig plan.
Agent Tony Mendez skal få på plass et falskt filmprosjekt, og reise til Iran for å se utforske mulige steder filmen kan lages. Han skal smugle ut amerikanerne som en del av produksjonsmannskapet. Men klarer de å lure de iranske sikkerhetsstyrkene…?

Spennende og morro
Ben Affleck gjør en kjempejobb, både som skuespiller og regissør! Jeg satt med spenningen godt plantet i magen fra start til slutt, men det var også mange bra humorinnslag i filmen. Spesielt når Alan Arkin og John Goodman er inne i bilde!

Dette er absolutt en film som er vel verdt å få med seg på kino, så sjekk den ut! Og del gjerne din kommentar her på snakkomfilm.no