Velg en side

Romantisk filmdate?
I går var jeg på kino på Stord. Ikke sammen med kona, men med en god kollega i ImF. Vi har nemlig et spennende prosjekt på gang der vi skal vise reklame for omGud.net på kino.

Premiære
Dette var filmen der reklamen skulle bli vist for første gang, og Vilhelm var der for å skrive en sak om det til Sambåndet. Men ikke alt gikk etter planen…

Rart tidspunkt
Av en eller annen grunn hadde de satt opp filmen About Time kl. 13.15 en torsdag i høstferien. Det kunne fungert, dersom ikke sommerøya Stord viste seg fra sin allerbeste side akkurat den dagen. Sol ute, og ingen mennesker inne i kinoen.

Should i stay or should i og?
Vi kunne valgt å forlate kinoen etter å ha sett den gode reklamen for omGud.net (som du også kan sjekke ut her!). Men jeg er veldig glad for at vi ble sittende.

Beste filmen i år?
Jeg tror jeg vil gå så langt at jeg vil påstå at dette kanskje er den beste filmen jeg har sett i år. Det er en ganske drøy påstand, men jeg kaster den ut der… Det kan ha noe med at jeg ikke hadde store forventninger til denne filmen. På plakaten ser det ut som å være en typisk romantisk komedie, laget over samme lest som tusen andre filmer. Men denne filmen følger ikke formellen til punkt og prikke, noe jeg er evig takknemlig for!

About Time er en hjertevarm og livsbejaende film av beste sort!

Den hander om tid
About time – tygg litt på den tittelen. Filmen handler om det å reise i tid, og hvordan vi bruker den tiden vi får.

Logisk?
Er du supernerd og opptatt av tidsreiser kan du helt sikkert finne ting i måten de gjør dette som irriterer deg grønn. Men prøv å legg det til side! Se hele filmen og kjenn på følelsen du sitter igjen med!

Noe å si
De som har laget denne filmen har absolutt noe de ønsker å si til publikum! Så klar er det ikke alt jeg er enig i, men hovedbudskapet i filmen (slik jeg oppfattet det) kan jeg lett si både ja om amen til…

Hva skjer?
Jeg skriver ikke mer om handlingen i filmen. Du får finne det ut selv!

Du får bare en så sterk oppfordring som jeg overhode kan gi – dette er en film du bør se!

Perfekt film for en datenight
Spesielt dersom dere er småbarnsforeldre tror jeg dette er en film som vil gi deg mye å tenke på! Så hva venter du på? Gå på kino!

På viddene?
Er jeg helt på viddene? Er det bare jeg som synes at denne filmen er fantastisk bra?

Venter i spenning på å høre hva du synes!

Ps: Damaris har leget en del ressurser til denne  filmen, som du kan sjekke ut her!